logo

postanite deo našeg tima

Odlučili ste da započnete karijeru u kompaniji Tehnounion Exim? Šta je sledeće? Ukratko ćemo vam objasniti kako da se prijavite za neku od pozicija za koju ste zainteresovani i koje dalje korake možete očekivati kako bi postali deo našeg tima.

1. POGLEDAJTE OTVORENE POZICIJE

Zahvaljujemo vam se na interesovanju da se pridružite našem timu. Mi smo organizacija koja se razvija i koja nudi mogućnosti kako za one koji imaju iskustva u određenim oblasima tako i onima koji su odlučili da grade karijeru zajedno sa nama. Molimo vas da se upoznate sa našim trenutno otvorenim pozicijama klikom OVDE.

2. PRIJAVA PUTEM INTERNETA

Molimo vas da se prijavite putem aplikacije za poziciju za koju smatrate da sa vašim znanjem, iskustvom i veštinama savršeno odgovarate. Samo i jedino prijave primljene preko sajta biće uzete u razmatranje. Proces apliciranja je jednostavan. Molimo vas da nakon popunjavanja aplikacione prijave, priložite vaš CV. Kada završite sa prijavom, automatski odgovor da je vaša prijava primljena će vam biti poslat na vašu mail adresu koju ste ostavili. Ukoliko se poruka iz nekog razloga nije pojavila, molimo vas kontaktirajte nas na zaposlenje@tehnounion.rs. Molimo vas da obratite pažnju da vaše kontakt podatke ažurirate, jer je dalja komunikacija sa kandidatima putem elektronske pošte.

3. PROCENA KANDIDATA I PROCES SELEKCIJE

Nakon završetka trajanja oglasa, pristupa se preselekciji kandidata koji su se prijavili. Oni koji odgovaraju zahtevima i odgovornostima navedenim za datu poziciju pozivaju se na testiranje kao sledeći korak selekcije.

4. INTERVJU

Broj intervjua zavisi od pozicije za koju aplicirate. Prvi intervju je obično sa direktorom odeljenja za koje je raspisan oglas i sa zaposlenim iz službe za ljudske resurse. Vodi se intervju koji je zasnovan na kompetencama. Ovo je prilika kako da se mi upoznamo sa vama, tako i da vi pitate sve što bi vas interesovalo o budućem poslu u kompaniji Tehnounion.

5. IZBOR KANDIDATA

Kandidati koji uspešno prođu proces selekcije postaju deo tima Tehnounion. Kontaktiramo vas putem telefona i usmeno saopštimo lepu vest. Najavljujemo da ćemo vam ponudu poslati putem elektronske pošte kako biste se upoznali detaljno sa istom i da nam se nakon toga javite kako bismo dogovorili naredne korake. Za sva pitanja koja možda imate i datum početka rada, dogovarate sa Službom za ljudske resurse koja vam je ponudu i poslala.

1 VOĐA PROJEKTA (SREMSKA KAMENICA)

opis posla

Kontakti i stalna komunikacija sa investitorima i podizvođačima. Sastavljanje planova rada i realizacije projekata. Izveštavanje nadležnih rukovodilaca. Raspoređivanje zaduženja. Koordinacija izvršenja zadataka u kancelariji i na terenu. Distribucija dokumentacije i uputstava. Kontrola rezultata rada i izvršenja projekata. Potpuna odgovornost za dostizanje ciljeva i ispunjenja rokova završetka projekata.

USLOVI KONKURSA

VSS – elektro struke. Najmanje 1 godina radnog iskustva u struci. Poznavanje MS Office i AutoCAD paketa. Sposobnost samoorganizovanja rada prema prioritetima. Poznavanje engleskog jezika. Vozačka dozvola, komunikativnost i fleksibilnost. Dobre organizacione sposobnosti, želja za napredovanjem i usavršavanjem.

USLOVI KOJE NUDIMO

Stimulativan LD: FIKSNI + VARIJABILNI DEO + BONUSI. Automobil i druga osnovna sredstava za rad. Ugovor na neodređeno vreme. Rad u modernom i dinamičnom okruženju. Konstantno stručno usavršavanje.

Aplikacioni formular

2 REFERENT OBRADE NALOGA (BEOGRAD)

opis posla

Pretprodajna podrška u okviru tima prodaje, kroz analizu zahteva kupaca u cilju pronalaženja optimalnih tehničkih rešenja za klijenta i kompaniju. Komunikacija sa tehničkim osobljem klijenata radi obezbeđivanja svih potrebnih parametara neophodnih za isporuku kvalitetnih rešenja. Postprodajne aktivnosti kroz izradu dokumentacije: ponude, predračuni, računi, robne kalkulacije, narudžbe i potvrde narudžbi. Ispunjavanje dodeljenih ciljeva radi ostvarivanja profitabilnog rasta prodaje u određenim linijama proizvoda, tržištima ili kanalima prodaje. Uspostavljanje i razvoj saradnje sa manjim dobavljačima i kupcima, poručivanje robe, praćenje isporuke. Stalna saradnja sa magacinskom službom radi što efikasnijih isporuka. Praćenje drugih relevantnih podataka u cilju povećanja produktivnosti prodajnog tima i profita kompanije.

USLOVI KONKURSA

SSS ili VSS elektrotehničkog smera. Veoma dobro poznavanje rada na računaru (Excel). Logičko razmišljanje, predusetljivost, samoinicijativa i dobra organizovanost. Prebivalište u okolini područja rada. Znanje Engleskog jezika, srednji nivo. Prednosti za kandidate (poželjno, ne i obavezno): Poznavanje i iskustvo u radu sa opremom proizvođača Schneider Electric, Legrand, Siemens, Socomec. Iskustvo u radu u kompaniji za prodaju ili montažu elektroenergetske opreme. Poznavanje rada u „AB SOFT“ poslovno-informacionom sistemu.

USLOVI KOJE NUDIMO

Dugoročan angažman u uspešnoj kompaniji. Rad u dinamičnom i proaktivnom okruženju po usvojenim normama. Stimulativan finansijski paket: fiksni LD + varijabilni LD + bonusi. Mogućnost i obaveza stalnog usavršavanja.

Aplikacioni formular

pogledajte trenutno otvorene pozicije

Prijavom na konkurs prihvatate uslove raspisane ovim konkursom. Dobićete potvrdni e-mail da smo primili vašu aplikaciju. Ukoliko niste dobili povratni e-mail, molimo vas da kontaktirate službu ljudskih resursa. Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće obavešteni o narednim koracima selekcije.