logo

PRODAJA

Konstantnim razvojem prodajnog asortimana i fokusiranošću na kvalitet opreme i usluga Tehnounion se pozicionirao kao jedan od najpouzdanijih i najfleksibilnijih dobavljača u Srbiji. Sastavni deo naše ponude su proizvodi najpoznatijih svetskih kompanija: Schneider Electric, Siemens, Socomec, Legrand, Zuchinni, Obo Bettermann, Iskra, Eaton, Klemsan, Elmark, Novkabel.

Opširnije

INŽENJERING

Sektor inženjeringa predstavlja osnovu za dalji razvoj kompanije. Tržištu nudimo visokoprofesionalan odnos prema projektima i tehničku opremljenost, koja podrazumeva angažovanje visokokvalitetnih kadrova, stručno i tehnički osposobljenih timova za realizaciju projekata, kao i posedovanje svih potrebnih licenci i sertifikata. Sektor inženjeringa je usmeren na tri oblasti...

Opširnije

PAMETNI GRADOVI – Budućnost počinje sada!

Danas, u gradovima živi oko 3,5 milijarde ljudi što je čak 50% svetske populacije. Procene su da će do 2040. u gradovima živeti dodatnih 2. milijarde ljudi, što će činiti oko 70% svetskog stanovništva! Samim time i gradovi počinju da se transformišu u inteligentnije i efikasnije urbanističke celine koje će dati vidljive benefite i pružiti kvalitetniji život svojim stanovnicima. Ovakav pristup će pre svega zahtevati pametnu infrastrukturu i održivo korišćenje resursa u svom urbanom okruženju.

Tehnounion je u Smart City rešenja ušao sa Elektrodistribucijom, pre 14 godina, kroz implementaciju Smart Grid rešenja, a sve u saradnji sa Schneider Electricom. Proširujemo se i na ostale segmente Smart City rešenja, u saradnji sa gradskom upravom Novog Sada.

Kombinacijom različitih senzora, bežične mreže, web i mobilnih aplikacija, Pametni Gradovi su stigli!

Barselona, kao pionir u ovoj oblasti nosi titulu 'Svetskog najpametnijeg grada'

U zemljama u razvoju, oko 80% od budućeg ekonomskog rasta će se odvijati u gradovima.

Ako je 19. vek bio vek imperija, a 20. vek - vek nacionalnih država, 21. vek će biti vek pametnih gradova!

Kompanija “Cisco“, lider u razvoju IP baziranih tehnologija, procenjuje da će Pametni Gradovi poboljšati energetsku efikasnost za 30% u roku od 20 godina.

Do 1975. postojala su samo 3 mega grada (New York, Tokio i Meksiko Siti). Danas ih ima 21.

Većina rasta svetske populacije će se desiti u urbanim sredinama zemalja u razvoju, čija će se populacija stanovništva povećati sa 2,5 milijarde u 2009. godini na 5,2 milijarde u 2050. godini.

Top 600 urbanih centara na svetu generiše čak 60% globalnog rasta.

Misija

Kvalitetnim i lako dostupnim proizvodima, rešenjima i uslugama, posvećenim I stručnim kadrovima, kao i konstantnim unapredjenjem poslovnih procesa i kapaciteta firme, pružamo našim klijentima u oblasti elektroenergetskog sistema, industrije i gradjevine sigurno i efikasno napajanje.

Saznajte više

Vizija

Efikasnim sistemom distribucije i podrške želimo da obezbedimo proizvode i usluge u vreme i na mestu koji su našim klijentima potrebni. Najnovijim proizvodima i rešenjima želimo da pomognemo našim klijetnima da unaprede svoje procese i efikasno koriste energiju štedeći i čuvajući životnu sredinu.

Saznajte više

Ciljevi

Izuzetnost u poslovanju - Poboljšanje produktivnosti i servisnog nivoa sa ciljem poboljšanja komercijalne efikasnosti i performansi lanca snabdevanja. Kontinuirano prilagođavanje potrebama iskazanim od strane naših partnera. Podsticanje efikasnijeg korišćenja energije sa ciljem smanjenja troškova...

Saznajte više

TEHNOUNION ŠIROM SRBIJE

SREMSKA KAMENICA

Majora Tepića 26a, 21208 Sr.Kamenica

021 461 188

Prikaži

BEOGRAD

Bul.Zorana Đinđića 123, lokal 3a, 11000 Beograd

011 31 222 77

Prikaži

KRUŠEVAC

Vidovdanska 361, 37000 Kruševac

037 3502 046

Prikaži

NIŠ

Bulevar 12. februara 54A, 18000 Niš

021 461 188

Prikaži