Close
Filters
Preferences

O nama

UVODNA REČ

 

Tehnounion sa više od tri decenije stabilnog razvoja u oblasti elektroenergetike na tržištu Srbije, predstavlja pouzdanog partnera u isporuci opreme, rešenja i elektroenergetskog inženjeringa. Naša evolucija, od male specijalizovane trgovine elektro opremom do sveobuhvatnog sistema, svedoči o našoj posvećenosti, praćenju tržišnih trendova i tehnološkog napretka.

 

Ponosimo se stalnim unapređenjem našeg tehničkog znanja i kapaciteta kompanije. Kroz profesionalan i kvalitetan rad, integrišemo međunarodne standarde, stičemo razne licence i koristimo efikasan informacioni sistem. Naše brojne reference iz prethodnih godina svedoče o visokom kvalitetu našeg rada i stručnosti.

Postizanje ciljeva ostvarujemo u partnerstvu s poslovnim partnerima, a posebno smo ponosni na dugotrajna partnerstva s dobavljačima i klijentima. Negujemo odnose sa kompanijama koje dele sličnu poslovnu politiku, smatrajući da su korektan pristup i partnerski odnos neizostavni za naš uspeh i životnu filozofiju.

S dubokim uverenjem verujem da prava vrednost Tehnouniona tek dolazi do izražaja u narednim godinama, zahvaljujući znanju i profesionalnosti naših zaposlenih, kao i poverenju koje nam svakodnevno ukazuju kao partnerima u poslu.

Milenko Radojević, CEO

 

 

Tehnounion je prisutan na tržištu od 1992. godine i pruža opremu i inovativna rešenja u oblasti elektroenergetike s ciljem unapređenja komfora i performansi za klijente u industriji, građevini i infrastrukturi.

Naša specijalnost obuhvata prodaju elektro materijala, inženjering za rasklopna postrojenja i trafostanice (do 110 kV naponskog nivoa), niskonaponske mreže, energetsku efikasnost, automatizaciju, obnovljive izvore energije i sisteme besprekidnog napajanja.

 

 

 

Sa prisustvom u Novom Sadu, Beogradu, Kruševcu i Čačku, razvili smo poslovni sistem koji trenutno zapošljava preko 70 ljudi, među kojima je 25 visokoobrazovanih elektro inženjera, mašinskih inženjera i ekonomista.

Zahvaljujući kvalitetu proizvoda u ponudi i stručnosti naših zaposlenih, kao i saradnji sa partnerima i dobavljačima, pomažemo klijentima da završe poslove kvalitetno i na vreme, ispunjavajući naš moto:

UKLJUČITE SA SIGURNOŠĆU.