logo

VELEPRODAJA

Rad veleprodaje je fokusiran prevashodno na izvođače elektroinstalacionih radova i krajnje korisnike, ali i na projektantske i arhitektonske biroe, naše distributere i građevinske firme. Fokusirani smo na oblasti: industrije, građevine i infrastrukture.

Industrija

Klijenti u industriji su glavni fokus Tehnouniona od njegovog osnivanja. Trudimo se da proizvodima, rešenjima i uslugama našim klijentima u industriji omogućimo stabilno napajanje. Kvalitetna oprema, širok asortiman, dobra tehnička podrška i brza isporuka su naši prioriteti.

Građevina

Sa našim partnerima smo u oblasti građevine realizovali velike i značajne projekte u Srbiji i Crnoj Gori. Trudimo se da kvalitetnim rešenjima i brzim isporukama pomognemo izvođačima elektroinstalacionih radova da svoje projekte završe kvalitetno i u roku.

Infrastruktura

Zastarela energetska infrastruktura jedna je od najvećih prepreka na putu ubrzanog razvoja Srbije. Tehnounion klijentima u ovoj oblasti pruža visokokvalitetna i pouzdana rešenja pokrivajući širok spektar opreme: srednjanaponska i niskonaponska postrojenja, frekvantni regulatori, UPS sistemi, dizel elektro agregati, kablovski regali…